Kørelærerene

Ved Trekantens Køreskole har vi de 3 kørelærer Patrick, Lene og Helen, som underviser i Vejle. Alle vores kørelærer har mange års erfaring, og kan helt sikkert hjælpe dig til at få den type kørekort du ønsker at få. Vi tilbyder både kørekort til bil og motorcykel, samt trailerkørekort.

Kontakt vores kørelærer!

Patrick Strüwing

Kørekort til Bil, MC og Trailer

Ring til Patrick:
Lene Baggesø

Kørekort til Bil og Trailer

Ring til Lene:
Helen

Kørekort til Bil

Ring til Helen:
Even

Kørekort til Bil

Ring til Even:
trekantenskoreskole@gmail.com

Hvem er kørelærerene i Trekantens Køreskole?

Patrick Strüwing

Patrick er køreskolens yngste kørelærer, men har dog været aktiv siden 2014, og deraf allerede opnået en del erfaring. Patrick er en rigtig bilentusiast, og elsker at køre bil, samt undervise elever. Patrick underviser også i kørekort til MC/Motorcykel. Køretimerne med Patrick er meget rolige, men også sjove. Her er der plads til at lave fejl, og ikke mindst lære af dem. Patrick er meget passioneret omkring hans undervisning, og kan helt sikkert hjælpe dig med at få kørekort i Vejle. Udover ovenstående er Patrick også særligt godkendt kørelærer, hvilket betyder vi kan uddanne nye kørelærere selv.
Patrick er rigtigt godt kørende. Hvis du vælger at tage dit kørekort til bil eller trailer kommer du til at køre i en Mercedes C220 cabriolet. Du kan se og læse mere om bilen her.
Hvis du vælger at tage dit MC kørekort i Trekantens køreskole ved Patrick kan du læse mere her.

Lene Baggesø

Lene er kørelærer og kører rundt i Baggesø skolevognen. Lene har været kørelærer siden 2003. Lene har undervist i både bil, trailer, bus, lastbil og vogntog siden. Lene elsker en udfordring, og hjælper gerne hvis en elev har det svært af forskellige årsager. Lene har en meget rolig og pædagogisk tilgang til undervisningen. Ved Lene bliver man mødt med åbne arme i et trygt miljø, hvor man med sikkerhed kan lærer at køre bil. Lene gør altid sit for at vores elever bliver sikre og ansvarlige trafikanter, og dermed også består køreprøven og får deres kørekort.

Lene er godt kørende. Hvis du vælger at tage dit kørekort til bil ved Lene kommer du til at køre i en Hyundai Tucson SUV. Du kan se og læse mere om bilen her.

Helen

Helen har en baggrund som pædagog, hvor hun primært har arbejdet indenfor specialområdet unge og voksne. Helen har altid ELSKET at køre bil og brænder derfor også for at lære DIG at køre bil, sikkert og godt. Helen tager som resten af kørelærerene i Trekantens Køreskole din køreuddannelse meget seriøst, og løber vi ind i nogle udfordringer strækker Helen sig langt for at finde en god løsning sammen med dig.
Det er ikke alle der har let ved at lære at køre bil, og det skal der være plads til. Her er de værktøjer som Helen har i rygsækken fra sit tidligere arbejde en fordel, men uanset kræver det en arbejdsindsats fra både dig og din kørelærer at nå i mål med det kørekort som du er stolt af.
Hvis du vælger at tage dit kørekort til bil ved Helen kommer du til at køre i en Volkswagen Golf. Du kan se og læse mere om bilen her.

Even

Even er 25 år og kører i en lækker hvid Mercedes C-klasse sedan. Even er en ung og frisk kørelærer, hvor du med sikkerhed får nogle hyggelige og sjove køretimer.