fbpx

Kørelærerene

Ved Trekantens Køreskole har vi de 4 kørelærer Patrick, Lene, Helen, Even, Nicolai og John, som underviser i Vejle. Alle vores kørelærer har mange års erfaring, og kan helt sikkert hjælpe dig til at få den type kørekort du ønsker at få. Vi tilbyder både kørekort til bil og motorcykel, samt trailerkørekort.

Hvem er kørelærerene i Trekantens Køreskole?

Patrick Strüwing

Patrick er køreskolens ejer/indehaver, Patrick har været fuldt aktiv som kørelærer siden 2014, og deraf allerede opnået en del erfaring. Patrick er en rigtig bilentusiast, og elsker at køre bil, samt undervise elever. Patrick underviser også i kørekort til MC/Motorcykel. Køretimerne med Patrick er meget rolige, men også sjove. Her er der plads til at lave fejl, og ikke mindst lære af dem. Patrick er meget passioneret omkring hans undervisning, og kan helt sikkert hjælpe dig med at få kørekort i Vejle. Udover ovenstående er Patrick også særligt godkendt kørelærer, hvilket betyder vi kan uddanne nye kørelærere selv.
Patrick er rigtigt godt kørende. Hvis du vælger at tage dit kørekort til bil eller trailer kommer du til at køre i en Mercedes A200(manuelt gear) eller Mercedes glb220D 4 matic(automatgear). Du kan se og læse mere om bilen her.
Hvis du vælger at tage dit MC kørekort i Trekantens køreskole ved Patrick kan du læse mere her.

Lene Baggesø

Lene er kørelærer og kører rundt i Baggesø skolevognen. Lene har været kørelærer siden 2003. Lene har undervist i både bil, trailer, bus, lastbil og vogntog siden. Lene elsker en udfordring, og hjælper gerne hvis en elev har det svært af forskellige årsager. Lene har en meget rolig og pædagogisk tilgang til undervisningen. Ved Lene bliver man mødt med åbne arme i et trygt miljø, hvor man med sikkerhed kan lærer at køre bil. Lene gør altid sit for at vores elever bliver sikre og ansvarlige trafikanter, og dermed også består køreprøven og får deres kørekort.

Lene er godt kørende. Hvis du vælger at tage dit kørekort til bil ved Lene kommer du til at køre i en Hyundai Tucson SUV. Du kan se og læse mere om bilen her.

Helen

Helen har en baggrund som pædagog, hvor hun primært har arbejdet indenfor specialområdet unge og voksne. Helen har altid ELSKET at køre bil og brænder derfor også for at lære DIG at køre bil, sikkert og godt. Helen tager som resten af kørelærerene i Trekantens Køreskole din køreuddannelse meget seriøst, og løber vi ind i nogle udfordringer strækker Helen sig langt for at finde en god løsning sammen med dig.
Det er ikke alle der har let ved at lære at køre bil, og det skal der være plads til. Her er de værktøjer som Helen har i rygsækken fra sit tidligere arbejde en fordel, men uanset kræver det en arbejdsindsats fra både dig og din kørelærer at nå i mål med det kørekort som du er stolt af.
Hvis du vælger at tage dit kørekort til bil ved Helen kommer du til at køre i en Volkswagen Golf. Du kan se og læse mere om bilen her.

Even

Even kallevik. Han har over 10 års erfaring på vejen med en forkærlighed for bil og MC. Han har kørekort til det meste og ved tit hvordan det er at sidde i de mange forskellige køretøjer I kommer til at møde på vejen.Han køre i en Audi A5 sportsback med den store motor, så bilen er nem at køre. Even er en ung og frisk kørelærer, hvor du med sikkerhed får nogle hyggelige og sjove køretimer. I køretimerne er der fokus på at det skal være sikkert og sjovt at køre bil. Du lærer som elev at kikke på trafikken på en ny måde, som gør det nemmere at køre bil og forholde sig til de mange udfordringer du kan møde, både som ny eller erfaren bilist.

Nicolai

Nicolai er 27 år. Han har 11 års erfaring på vejen, hvoraf de 9 år er bag rattet af en lastbil. Han har kørekort til alle kategorier og ved derfor ofte hvordan det er at sidde i de forskellige køretøjer i kommer til at møde på veje. Han lægger vægt på at køretimerne skal være sjove, hyggelige og seriøse, hvor der er plads til at lave fejl og lærer af dem.
Hvis du vælger Nicolai som kørelærer kommer du til at køre i en hvid BMW 318d sedan.
Nicolai også uddannet MC kørelærer og deraf hjælper han også på vores MC hold.

John Hansen

John er noget af det roligste i en skolevogn, der med sit rolige sind guider eleverne sikkert i mål således den praktiske prøve klare bedst muligt!
John har været kørelærer siden 2014 og har deraf rigtig meget erfaring.
John Varetager primært praktisk undervisning kategori B
John underviser i en Hyundai Tucson. Denne er en høj og komfortabel bil der trods det store synsbedrag ikke fylder mere end en gennemsnitlig bil. Du sidder højt i denne og har det helt store overblik.

Hvad venter du på? Tilmeld dig i dag!

Kørekort til bil i Vejle? Tilmeld dig intromøde her:

    MC Kørekort i Vejle? Tilmeld dig holdstart her: